disclaimer

BAMLOGO

Dit is de disclaimer van Bampraat, hoewel Bampraat per 1-4-2016 niet meer geupdate wordt. Blijven deze regels gelden zolang de site in de lucht is
Het gaat over de teksten en foto’s op Bampraat. Lees dit goed…

teksten en foto’s

Teksten op Bampraat zijn geschreven door mij, Thea van Galen, eigenaresse van Bampraat*. Met uitzondering van de blogs geschreven door gastbloggers. Of teksten aangeleverd door derden.
In alle gevallen telt dat de teksten niet zonder toestemming gebruikt mogen worden. Indien je de teksten ergens voor wenst te gebruikten dien je eerst toestemming aan te vragen.

De foto’s op Bampraat mogen ook niet zonder toestemming gebruikt worden. Enkele foto’s zijn gemaakt door een professionele fotograaf, anderen zijn aangeleverd of zelf gemaakt. Ook hierbij dien je voor gebruik eerst toestemming aan te vragen.

reacties

Op Bampraat is het voor iedereen mogelijk om te reageren op de blogs die geplaatst worden. Elke reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend of bedreigend is. Reacties die spam zijn, reclame maken of andere blogs promoten worden mogelijk verwijderd.
Bampraat behoud het recht om ten alle tijden een reactie te verwijderen.
In geval van discriminatie of bedreiging e.d. wordt er een melding gemaakt bij de politie.
In elk geval is Bampraat niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen daarvan.

samenwerkingen en gegevens

Reviews van producten/boeken verschijnen ook op Bampraat.
Reviews worden in alle eerlijkheid geschreven. Bampraat hoeft hierover niet in discussie te gaan met lezers. Aanvragers vinden meer info in de mediakit.
Bampraat maakt geen gegevens bekend als vergoeding, contactgegevens en dergelijke aan derden, zonder toestemming van alle betrokken partijen.
Indien een blog in samenwerking of tegen betaling is geschreven,of een product gekregen is voor een review: dan wordt dit onderaan de blog aangegeven.
Bijvoorbeeld de zin: Deze blog is in samenwerking geschreven.

* hierna genoemd: Bampraat

Geen reacties

Reageer