overige onderwerpen

mijn kinderboeken wishlist en winactie!

9 november 2015

Ik ben een groot kinderboeken fan, misschien wel te groot?
Er zijn ook zoveel leuke boeken te vinden, hoewel ik wel kritisch ben.
Er staan er een heleboel op mijn wishlist. En vandaag deel ik er vijf.
En laat het nou zo zijn dat je een van deze vijf kan winnen!
Dat is leuk! Zo met Sinterklaas, die onderweg is!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn wishlist:

1. wereldwondertje
Ik schreef hier al eens een review over. Het is een boek wat nog ontbreekt in mijn boekenkast.
Maar wat ik graag straks zou willen voorlezen aan mijn kindje.
Ik denk dat hij op de lijst komt voor de kraamvisite….

2. rupsje nooitgenoeg
Waarom ik die nog niet in de boekenkast heb? Ja, eigenlijk geen flauw idee.
Deze hoort toch in elke boekenkast thuis? Hier dus ook.
Ik moet nog even afwachten.

3. Ik zou wel een kindje lusten
Wat een heerlijk boek! Ik geef hem vaak cadeau, maar om de een of andere reden heb ik hem zelf nog niet.
En niet bang zijn dat de krokodil het kindje opeet hoor! Het loopt goed af!

4. De gruffalo en het kind van de Gruffalo
Ook stuk voor stuk leuke boeken, en ja als je de Gruffalo hebt dan wil je ook eigenlijk toch ook wel het kind van de Gruffalo.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

5. Wat een pech mijn naam is weg!
Hier schreef ik al een review over en ik gaf het boek al eens weg in een winactie. Ik heb nog geen kind dus kan hem nog niet bestellen. HELAAS!
Maar jullie boffen wel… althans een van jullie. Want ik ga er weer een weggeven!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Winnen!

Ik geef weer een exemplaar weg van: “wat een pech mijn naam is weg!”
Een kinderboek waarin jouw kind de hoofdrol speelt!
Leuk om zo te geven, als kraamcadeau of verjaardagscadeau, maar ook superleuk in de zak op 5 december!
Wat moet je doen?

 • Je laat hieronder een reactie achter, vertel me voor wie je dit boek wilt winnen en voor welke gelegenheid. (Vergeet niet een correct e-mailadres te gebruiken.)
 • Je maakt een extra kans als je de winactie deelt op social media zoals: Instagram, Twitter of Facebook. (Vergeet Bampraat dan niet te taggen).

  Vrijdag 13 november a.s. maak ik op de facebookpagina van Bampraat de winnaar bekend!

Welk kinderboek wil jij graag nog in de boekenkast? En doe je mee aan de winactie?

* Deze blog is in samenwerking geschreven

You Might Also Like

17 reacties

 • Reply Nathalie 9 november 2015 at 06:50

  Leuk dat is niet zo moeilijk die zou ik sam wel cadeau willen geven voor sinterklaas. Hier ook gek op boekjes elke avond word ervoor gelezen. De kleine man loopt ook altijd met boekjes door het huis.

 • Reply Iris 9 november 2015 at 09:13

  Het lijkt me zo’n leuk boek voor mijn kleine leesmonster van twee. Ideaal voor 5 december :)

 • Reply janske 9 november 2015 at 09:36

  Wat een leuk lijstje! Bedankt voor je tips! Wij hebben uit jouw lijstje hier alleen Rusjenooitgenoeg en die lezen we vaak. Lola stopt graag haar vingertjes in de gaatjes waar het rupsje doorheen is gekropen, hihi. Het boek ‘Wat een pech, mijn naam is weg’ staat hier bovenaan ons wensenlijstje op Lola’s boekenlijstje. Het is ook echt zo’n boek wat ik je boekenkast thuis hoort en favoriet zal zijn bij heel veel kindjes! Ik ga heel hard duimen! Hopelijk kun je er voor je er zelf ook snel eentje bestellen :-) xxx

 • Reply Kim 9 november 2015 at 10:27

  Hartstikke leuk weer om het lijstje te lezen en de winactie. Ik doe graag mee voor m’n zoontje. Ik lees graag aan hem voor en hij wordt er lekker rustig van voor het slapen. Ooit kreeg ik de tip “als je voorleest maak dan in de boeken jouw kindje de hoofdpersoon, dan blijft z’n aandacht er veel beter bij”. Dus dat doe ik vaak. Maar alleen leuke verhaaltjes natuurlijk :-)

 • Reply shirley 9 november 2015 at 10:43

  Voor mijn dochter Lilly, mijn oudste dochter Jackie heeft al veel voorleesboeken ook gepersonaliseerde, mijn dochter Lilly (3 maanden nu) heeft nog geen “eigen” voorleesboek. En ik heb doordat haar zus al zoveel speelgoed heeft ook bijna nog niets voor 5dec voor deze kleine meid!

 • Reply Tamara 10 november 2015 at 19:26

  Wij doen graag mee! Een boekje met Zoë haar naam hebben wij nog niet in onze collectie :-)

 • Reply Janke 11 november 2015 at 07:50

  Wat super leuk dat je dit boek weg gaat geven. Ik doe graag mee voor ons dochtertje Bente. Het zou een mooi cadeautje zijn voor in het nieuwe huis om elke avond voor het slapen gaan voor te lezen in haar nieuwe kamer.

 • Reply Hanne 11 november 2015 at 08:41

  Dit boek staat al een tijdje op onze wishlist. Zou heel fijn zijn voor mijn zoontje Elias die sinds kort zijn naam kan zeggen en dol is op voorleesverhalen. Fingers crossed dus!

 • Reply priscilla 11 november 2015 at 08:55

  Super graag voor mijn kleine Boekenwurm Vince

 • Reply Margot 11 november 2015 at 09:39

  Ik ben de oppas van twee hele lieve kindjes. Ik ben ook uitgenodig voor pakjesavond en ik zou dit boek graag aan hun geven (naja, Sinterklaas wil dit boek graag aan hun geven natuurlijk)! :)

  • Reply Margot 11 november 2015 at 09:41

   Vergeten erbij te vermelden: als ik het boek zou winnen, zou ik het voor de ander natuurlijk kopen. Zo hebben ze allebei een boek met hun eigen naam :)

 • Reply Daphne 11 november 2015 at 12:19

  Ik zou het leuk vinden om mee te mogen doen voor onze zoon Jochem van 2. Hij is gek op boekjes lezen. Wij geven onze kinderen elk jaar met kerst een nieuw boekje, dus ik zou, als ik zou winnen, deze onder de boom leggen.
  Ik denk dat onze oudste dochters dit een tof boek vinden om voor te lezen aan hun kleine broertje <3

 • Reply Lien 11 november 2015 at 20:46

  O, deze zou heel leuk zijn voor mijn zoontje Daan! Zijn broer Lars heeft al het boek van Lars, de kleine ijsbeer, en zo heeft Daan dan ook een ‘eigen’ boek.

 • Reply Nova 11 november 2015 at 23:02

  Oh wat een leuk lijstje!! Ik heb zelf voor mijn zoon van net 1 jaar rupsje nooit genoeg. En war geniet hij er van zeg! Heerlijk boek.

  Wat leuk dat je het boek: ‘Wat een pech, mijn naam is weg’ mag weggeven! Ik zou hem graag willen aanvullen in zijn boekenkast. Ik zie die verbaasde oogjes en zijn mondje al ‘oh’ zeggen. Geweldig toch die reacties op het gezicht van je kind als je een boekje voorleest?
  En dan ook nog eens een boek met je eigen kind in de hoofdrol!

  En nu duimen maaar!! :-)

 • Reply Alyt 12 november 2015 at 09:32

  Gaafff Bampraat!
  Dit is echt een boek voor mijn 5 jarige dochter Femke. Ze zit nu in groep 2 en is al lekker bezig met het leren van letters. Ze kan haar naam en al lezen en schrijven. Dit boek sluit hier goed bij aan. Lekker zoeken naar je naam en allerlei letters komen voorbij.
  Weer eens wat anders dan een ‘gewoon’ prentenboek. Dit is echt interactie!
  Ik wil … uh ik bedoel Sinterklaas wil dit boek graag aan haar schenken.

 • Reply Mensen 26 november 2015 at 20:54

  Ik zou de gruffalo graag willen winnen! Leuk voor in mijn klasje, dat is altijd een gewild boek dus leuk voor mijn collectie!

 • Reply Frederique 27 november 2015 at 20:36

  Wat een pech, mijn naam is weg lijkt me echt heel leuk. Bij mijn jongste zijn de De gruffalo en het kind van de Gruffalo heel lang favoriet geweest (en nog steeds wel eigenlijk)

 • Reageer