overige onderwerpen

een kleine update, even bijpraten

26 november 2014

Vandaag even een kleine update over mij, mijn tennisarm, sociale dip maar ook de site. 
Dus pak er een kopje koffie, thee of warme chocolade melk bij. En grijp gelijk even een handje pepernoten en ga er maar even voor zitten :)
Nou klinkt het alsof ik een heel verhaal ga schrijven. Nee, maak je geen zorgen. Maar er even voor gaan zitten mag zeker!
Want ik ga jullie even bijpraten!

Laten we dan maar beginnen met mijn tennisarm. Een paar weken geleden (herfstvakantie) liet ik jullie weten dat ik een tennisarm had. Mijn linkerarm ging al snel een beetje meedoen.
Fysio behandelingen had ik niet meer in mijn pakket. Maar ik besloot toch een afspraak te maken. Het was een eenmalige afspraak voor tips en trucs.
Ik kreeg “huiswerk” mee, waaronder triggerpoint massage. En dat werkte!
Het is nog niet over, maar het gaat stukken beter. Ik voel alleen de aanhechtingen bij mijn elleboog nog. En dat is ook maar bij bepaalde bewegingen. Heel erg fijn dus!

Daardoor kan ik ook weer langer op de pc werken. En dus ook aan de site werken. De oplettende bezoeker heeft misschien inmiddels gezien dat er een aantal pagina’s zijn bijgewerkt.
En daar ga ik mee door. Ik merk wel dat tijd soms nog een dingetje is. Ik moet beter leren plannen! Ik probeer nu een aantal uren per week te besteden aan de blogs/ gastbloggers.
Daarnaast reserveer ik een paar uur voor de rest van de site. Hopelijk blijft dit lukken!

Mijn sociale dip is er nog wel, maar gelukkig in mindere mate. Misschien heeft het ook wel geholpen om het even van me af te schrijven? Geen idee. Wat ook fijn was dat ik afgelopen weekeinde volop energie had.
Daardoor kon ik veel in huis doen, veel op de site en pc. En zo werd mijn to do list korter. Dat was ook erg fijn!

Inmiddels is er ook een flyer gemaakt voor Bampraat. Joyce van mamakletst heeft deze ontworpen en hij wordt naar verwachting deze week geleverd! Nogmaals bedankt Joyce!

De site groeit En ook het aantal volgers en bereik. Daar ben ik trots op en blij mee!

De site groeit
En ook het aantal volgers en bereik.
Daar ben ik trots op en blij mee!

Verder word er bij mij weinig Sinterklaas gevierd. Al mag ik kijken wat er vandaag in mijn schoen zit! Die mocht ik namelijk zetten op mijn werk. Ik ben nog net niet de uren aan het aftellen :)
Ik zie het feest dus op een afstandje, maar dat is ook superleuk. Al die kinderen die het allemaal weer anders beleven….mooi!

Zijn er al mensen die de Sint naar huis willen hebben? Last van stress?

You Might Also Like

2 reacties

  • Reply Kimberley 26 november 2014 at 13:33

    Gelukkig gaat het al iets beter met je arm. Komt helemaal goed! Een dipje is nooit fijn, ik ken het. Doe alles lekker op jouw tempo! En wat fijn dat Joyce je helpt :)

    • Reply Thea 26 november 2014 at 21:27

      Ik doe het zeker op mijn tempo: jij ook he? En ik kan niet zonder Joyce! :)

    Reageer